Zwembadcoating Harderwijk

Zwembadcoating Harderwijk

In opdracht van de Gemeente Harderwijk zijn er onderhoudswerkzaamheden door SealteQ verricht in het buitenbad. De opdracht die in eerste instantie alleen bestond uit het deels vervangen van de polyurea onderlaag en het opnieuw coaten van het wedstrijd bad, zijn gedurende de werkzaamheden flink uitgebreid.

Door osmosewerking vanuit de ondervloer ontstond er onthechting (blazen) in de aangebrachte polyurea onderlaag. Uit inspectie bleek ook een deel van het recreatiebad en kleuterbad blaasvorming te vertonen. Na overleg met de opdrachtgever is daarom besloten om het gehele wedstrijdbad en delen van de vloer in het recreatiebad en het peuterbad te vervangen c.q. te overlagen met een nieuwe laag polyurea (hotspray). Na gedegen voorbehandeling, strippen, stralen en reinigen van de vloeren, wanden en de goten is het systeem wederom opgebouwd. In 1 week tijd zijn de vloeren, ca. 1050 m2, voorzien van een nieuwe polyurea laag en ca. 1600 m2 voorzien van een primerlaag, 2 kleurlagen wit en een blanke afwerklaag. Als finishing touch is de nieuwe belijning aangebracht. Deze korte doorlooptijd hebben we kunnen realiseren daar SealteQ expertise bezit over airless spuitapplicatie van het coatingsyteem. Het gehele bad is tijdens de applicatie voorzien van een tijdelijke waterdichte tentconstructies met klimaatbeheersing. Al met al een succesvol project die een vervolg krijgt met nog 2 baden. De goede samenwerking tussen enerzijds opdrachtgever en anderzijds (onder)aannemers was de sleutel tot succes en het tijdig kunnen opleveren. De zwembaden zijn door de gemeente Harderwijk naar volle tevredenheid in gebruik genomen.

Specialismen

Gerelateerde markten

Nieuw coatingsysteem parkeergarage Noord & Zuid UMCG
Bekijk het volgende project

Nieuw coatingsysteem parkeergarage Noord & Zuid UMCG

SealteQ  heeft een nieuw coatingsysteem in Parkeergarage Noord & Zuid van het UMCG te Groningen aangebracht. Het UMCG bezit 2 ondergrondse parkeergarages met een capaciteit van circa 2.500 auto's.

Benieuwd hoe wij u verder kunnen helpen met uw project?

© Copyright SealteQ 2024 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen