Werkplaatsvloer voorzien van een epoxy troffel vloerafwerking

Werkplaatsvloer voorzien van een epoxy troffel vloerafwerking

In opdracht van een machinefabriek in Emmen heeft SealteQ een werkplaatsvloer voorzien van een epoxy troffel vloerafwerking.

Epoxy troffelvloer

In eerste instantie is de bestaande vloer ontvet en intensief diep gereinigd. Dit was noodzakelijk voor de vervolgstappen, die nodig waren voor het aanbrengen van de epoxy troffel vloerafwerking. Een epoxy troffelvloer is uitstekend bestand tegen chemische stoffen, mechanische belasting en is onder andere zeer stoot- en slijtvast.

Na het reinigen van de vloer is die vervolgens machinaal gestraald en stofvrij gemaakt. Een dergelijke voorbewerking draagt zorg voor extra reinheid en zo wordt ook een voldoende hechtend oppervlak verkregen. Voor de zekerheid is de voorbewerkte vloer voorzien van een tolerante epoxy primerlaag die goed aanhecht op een dergelijke ondergrond. Wanneer dit niet het geval is, zou de primerlaag en de daarop komende epoxy troffel kunnen gaan onthechten.

Na het aanbrengen van de primer is de vloer voorzien van een gemêleerd platina grijs gekleurde epoxy troffel. Tot slot is de troffelvloer verzegeld met een transparante thixotrope epoxy massa. Inmiddels zijn de draaibanken en freesmachines teruggeplaatst en is de vloer volop belast.

Geïnteresseerd in een bedrijfs- en/of industriële vloer van kunststof?

SealteQ beschikt over de expertise om geheel conform specifieke eisen beschermende en/of decoratieve coatings op nieuwe en bestaande bedrijfsvloeren aan te brengen. Het scala aan mogelijkheden en systemen is zeer uitgebreid.

Onderhoud bruggen gemeente Leeuwarden
Bekijk het volgende project

Onderhoud bruggen gemeente Leeuwarden

In opdracht van Gemeente Leeuwarden is SealteQ is begonnen met de grootschalige renovatie werkzaamheden aan de beweegbare bruggen in Leeuwarden. In totaal zal SealteQ levensduur verlengend onderhoud gaan uitvoeren aan twaalf bruggen. Door achterstallig onderhoud is de kwaliteit van de bruggen de laatste jaren achteruit gegaan en is het tijd voor levensduur verlengend onderhoud. Het onderhoud zal bestaan uit betonreparaties, herstel van verhardingsconstructies zijnde slijtlagen en conserveringswerkzaamheden.

Benieuwd hoe wij u verder kunnen helpen met uw project?

© Copyright SealteQ 2024 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen