Nieuw coatingsysteem brug Farmsum verlengt levensduur aanzienlijk

Nieuw coatingsysteem brug Farmsum verlengt levensduur aanzienlijk

In opdracht van Spie Nederland B.V. en Van den Herik-Sliedrecht heeft SealteQ de afgelopen drie weken de bascule brug en ophaalbrug van het zeesluizencomplex te Farmsum (Delfzijl) voorzien van een nieuw drie laags coatingsysteem.

Drie laags coatingsysteem

In de afgelopen drie weken zijn de valdelen van zowel de bascule- als de ophaalbrug zijn aangestraald en voorzien van een duurzaam drie laags coatingsysteem van PPG. Met de toepassing van het drie laags coatingsysteem zullen de bruggen. Tevens is de bovenbouw van de ophaalbrug gereinigd en ontroest tot P St 3, aansluitend op deze werkzaamheden is ook hierop een drie laags coatingsysteem van PPG aangebracht. De levensduur van de bascule- en de ophaalbrug zijn door de werkzaamheden en de nieuw aangebrachte coating aanzienlijk verlengd.

Vaarweg blijft geopend

De vaarweg Lemmer – Delfzijl is een van de belangrijkste vaarwegen van Nederland. Om er voor te zorgen dat er zo weinig mogelijk overlast was van de werkzaamheden aan de bruggen zijn er extra maatregelen genomen. Één van deze maatregelen was zowel overdag als ’s nacht werkzaamheden uitvoeren. Tevens is er voor gekozen om de bovenbouw van de ophaalbrug vanaf de kant te verven met behulp van een hoogwerker.

Dekafdichting en kunststof vloerafwerking fietsenstalling station Assen
Bekijk het volgende project

Dekafdichting en kunststof vloerafwerking fietsenstalling station Assen

Van Hegeman B&I uit Nijverdal heeft SealteQ opdracht gekregen een dekafdichting  alsook een kunststofvloerafwerking aan te brengen in de fietsenstalling van station Assen.

Benieuwd hoe wij u verder kunnen helpen met uw project?

© Copyright SealteQ 2024 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen