Dekafdichting en kunststof vloerafwerking fietsenstalling station Assen

Dekafdichting en kunststof vloerafwerking fietsenstalling station Assen

Van Hegeman B&I uit Nijverdal heeft SealteQ opdracht gekregen een dekafdichting  alsook een kunststofvloerafwerking aan te brengen in de fietsenstalling van station Assen.

Deze combinatie van werkzaamheden, dekafdichting en kunststofvloerafwerking, hebben we vaker voor Hegeman mogen uitvoeren: project Beverwijk. De tendens bij veel NS-stations is dat de fietsenstalling ondergronds wordt uitgevoerd met een verdere pleininrichting boven op het dek.

Zuidelijke aanlegsteiger Bonaire
Bekijk het volgende project

Zuidelijke aanlegsteiger Bonaire

SealteQ heeft opdracht ontvangen om de aanlegsteiger Kralendijk op Bonaire constructief te versterken. De opdracht is verstrekt door de Bouwcombinatie Bonaire. De aanlegsteiger wordt gebruikt door cruiseschepen en bevrachting van het eiland. SealteQ voert een levensduurverlengende oplossing uit door bij de versterking van het betonnen dek gebruik te maken van te verlijmen koolstofbewapening (ca. 8.000 m). De onderzijde wordt versterkt met glasvezelwapening. De buispalen onder het dek zullen worden beschermd met nieuw te plaatsen polyester mantels.

Benieuwd hoe wij u verder kunnen helpen met uw project?

© Copyright SealteQ 2024 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen