3 september 2021

SealteQ West verhuist van Pijnacker naar Waddinxveen

In navolging van onze onlangs verhuisde vestiging Ivacon in Amsterdam, krijgt ook SealteQ West een groter jasje. De vestiging verhuist van Pijnacker naar Waddinxveen. Een kroon op het tienjarig bestaan van de vestiging, zegt directeur Chris Uittenbogaard. ,,We maken nu echt een mooie sprong en zijn klaar voor de toekomst.’’ SealteQ West verhuist op 24 september naar de nieuwe locatie.

SealteQ West verhuist naar ‘de ideale locatie’

Het nieuwe onderkomen staat in Waddinxveen op een ‘schitterende locatie’, aldus Uittenbogaard. ,,We wilden midden in ons werkgebied blijven zitten. Die regionale verbondenheid is namelijk voor veel van onze opdrachtgevers een belangrijk punt.’’ 

De nieuwe locatie bevindt zich in precies in het midden van de voor SealteQ West belangrijke driehoek: op twintig minuten van zowel Rotterdam, Den Haag als Utrecht. ,,Wel zo praktisch voor ons snelle schakelen en onze snelle service.’’  

De zoektocht naar een nieuwe locatie ging niet zonder slag of stoot, vertelt Uittenbogaard. Het moest voldoen aan drie eisen: ruime kantoorfaciliteiten, voldoende opslagruimte en een buitenterrein voor het parkeren van auto’s en materieel als containers en werkbussen. ,,We zijn drieënhalf jaar op zoek geweest. De combinatie van onze wensen was vreselijk moeilijk te vinden, zeker in onze regio.’’ SealteQ West verhuist naar een pand die aan alle wensen voldoet: een voormalig tuincentrum.

Een flinke verbouwing voordat SealteQ West verhuist

Voordat SealteQ West naar de nieuwe locatie kan verhuizen, moest er in Waddinxveen flink worden verbouwd. ,,We zijn in maart 2021 al begonnen, dus het was een behoorlijk project. Eigenlijk is het hele pand getransformeerd.’’ Alle ruimtes – de kantoorindeling, de opslaghallen en de werkplaatsen – zijn volledig opnieuw ingedeeld en compleet vernieuwd. 

Een klein deel deed het team van SealteQ West zelf. Het zal geen verrassing zijn dat onze vakspecialisten aantal kunststof vloeren legden. ,,Maar niet te veel. Als we meer zelf doen, mis ik onze mannen natuurlijk in de productie’’, zegt Uittenbogaard lachend.   

Nieuwe adres

Het nieuwe adres van SealteQ West is (per 24 september 2021):

Coenecoop 212
2741 PK Waddinxveen

Vanwege de verhuizing verandert ook het telefoonnummer. Het nieuwe telefoonnummer is dan:

0182 – 71 68 68

Bezoek het nieuwe pand

Wanneer de coronamaatregelen het toelaten, heten we iedereen die een kijkje wil komen nemen van harte welkom. Zodra dat weer mogelijk is, volgt meer informatie.

Benieuwd hoe wij u verder kunnen helpen met uw project?

© Copyright SealteQ 2024 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen