16 september 2015

SealteQ Group participeert in MCB Conserveringen Bergharen

PERSBERICHT – Nu landelijke dekking voor SealteQ activiteiten

SealteQ Group participeert in MCB Conserveringen te Bergharen

Stadskanaal/Bergharen, 15 september 2015 – SealteQ Group in Stadskanaal heeft een 50% deelname in het Bergharen gevestigde bedrijf MCB Conserveringen. Daarmee realiseert SealteQ landelijke dekking voor haar activiteiten.

MCB Conserveringen B.V.

MCB Conserveringen B.V. is expert op het gebied van de meest uiteenlopende vormen van oppervlaktetechnieken voor staalconstructies, waardoor staal optimaal wordt beschermd tegen corrosie en/of hoge temperatuurbelasting ten gevolge van brand. Deze conserveringswerkzaamheden worden vanuit de vestiging in het Gelderse Bergharen verricht. MCB beschikt over straal- en conserveringshallen met een totaal oppervlak van 6300 m2 . SealteQ is juist gespecialiseerd in conserveringswerkzaamheden op locatie.

Algemeen directeur Martin van der Leest is dan ook zeer content met de overname: “Het is een belangrijke strategische overname. Onze activiteiten sluiten naadloos op elkaar aan. Bovendien kunnen we via MCB in dat deel van het land onze SealteQ activiteiten uitrollen, zoals het beschermen en behouden van civieltechnische, bouwkundige en industriële installaties.” SealteQ heeft nu een landelijke dekking voor haar activiteiten gerealiseerd. Het bedrijf is verder gevestigd in Amsterdam, Pijnacker, Heerenveen, Bergum en Schoonebeek. Het hoofdkantoor is in Stadskanaal gevestigd.

Bundeling van krachten

Algemeen directeur Heidy Moors van MCB Conserveringen is ook blij dat SealteQ en haar bedrijf elkaar hebben gevonden. “Aansluiting bij SealteQ betekent dat we ons fundament aanzienlijk versterken en onze werkzaamheden uitbreiden. Het biedt een uitstekend perspectief voor de continuïteit en verdere versterking van onze onderneming. We hebben al veel samenwerkingsprojecten gedaan en weten dus wat we aan elkaar hebben”. Heidy Moors blijft de directie van het bedrijf voeren.

De overname heeft geen personele consequenties. Bij SealteQ Group werken circa 220 mensen, bij MCB ruim twintig. SealteQ heeft de afgelopen jaren diverse overnames gerealiseerd om haar positie nationaal te versterken. Vorig jaar werd Ivacon in Amsterdam overgenomen, specialist in verduurzaming en bescherming van betonconstructies.

Lees hier het persbericht.

Benieuwd hoe wij u verder kunnen helpen met uw project?

© Copyright SealteQ 2024 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen