Een mooi bruggenseizoen voor SealteQ

Een mooi bruggenseizoen voor SealteQ

Zeker tien bruggen al voorzagen de vakspecialisten van SealteQ van coatings en slijtlagen, in het nog lopende seizoen van 2021. Hagelnieuwe bruggen en bestaande, die toe zijn aan specialistisch onderhoud. We werken voor en met partners of rechtstreeks voor overheden als provincies, gemeenten en Rijkswaterstaat. Door een combinatie van de juiste middelen ter beschikking hebben en jarenlange ervaring, vinden we voor vrijwel iedere brug een oplossing.

Bestaande bruggen en nieuwbouw

Omdat SealteQ beschikt over een eigen straal- en spuitcabine in het Friese Bergum, kunnen we vrijwel elke nieuwbouwbrug voorzien van de juiste coatings. Door de grootte van onze werkplaats kunnen we vrijwel elk formaat brug behandelen. We zijn gespecialiseerd in technieken als scooperen en aluminiseren.

Een brug coaten doen we altijd onder ideale omstandigheden, omdat onze loods geconditioneerd is. Bovendien ligt onze werkplaats aan het water. Daardoor is het vervoer van bruggen – niet iedere brug kan over de weg vervoerd worden – naar onze locatie relatief gemakkelijk.

Bestaande bruggen vragen vaak een meer complexe oplossing. We zetten onze ervaring, in house kennis van allerhande disciplines, de juiste apparatuur en een groot netwerk in om daarmee aan de slag te gaan. Zo kunnen we onze werkplaats deels op locatie reproduceren, inclusief klimaatbeheersing. Bovendien werken we altijd volgens de laatste veiligheidsmaatregelen, omdat veiligheid bij SealteQ vooropstaat.

Omdat SealteQ ook specialist is in betonrenovatie, is er vakspecialistische kennis in huis om slijtlagen aan te brengen op een brugdek.

Een rondje langs de opdrachten van 2021

Inmiddels hebben dus we flink wat ervaring opgebouwd. Een greep uit onze opdrachten van 2021:

  • Burgemeester Petersluisbrug in Bergen op Zoom. Een nieuwbouwbrug, behandeld in Bergum in opdracht van Solidd Steel Structures.
  • De Expeditiebrug in Utrecht. Een nieuwbouwbrug, behandeld in Bergum in opdracht van Solidd Steel Structures.
  • De Elburgerbrug in Elburg. Onderhoud ter plaatse in opdracht van Hollandia.
  • De Zwolse Brug in Urk. Onderhoud ter plaatse in opdracht van Hollandia.
  • De Langmanbrug te Groningen. Ter plaatse behandeld in opdracht van de Gemeente Groningen.
  • De brug Kindverlaten in Hoogkerk. Ter plaatse behandeld in opdracht van de Provincie Groningen.

Wil je meer informatie over de behandeling van bruggen? Neem dan op werkdagen telefonisch contact op via 0599-696333 of mail naar info@sealteq.com. Onze collega’s staan je graag te woord.

SLS-polymeerschuim stabiliseert ondergrond langs snelweg A12
Bekijk het volgende project

SLS-polymeerschuim stabiliseert ondergrond langs snelweg A12

Onze dienst Waterproofing SLS stabiliseert de ondergrond van verschillende kunstwerken bij snelweg A12, in de omgeving van Bunnik. Dat doen we in opdracht van BAM. We injecteren de ondergrond bij onder andere de Kromme Rijn, de Ecotunnel en verschillende viaducten met SLS-polymeerschuim. De ondergrond wordt hierdoor gestabiliseerd opgevuld en verdicht.

Benieuwd hoe wij u verder kunnen helpen met uw project?

© Copyright SealteQ 2024 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen