• Scheuroverbruggende gietvloer van Heek

 • Terug

  Poetry in Concert bedankt de SealteQ Group

  STADSKANAAL – Hoofdsponsor Martin van der Leest van de SealteQ Group, ontving vrijdag een ARTbord uit handen van burgemeester Baukje Galama, in haar rol als lid van de werkgroep en presentatrice van Poetry in Concert.

  De vijfde editie van het benefietconcert werd 31 januari dankzij de 43 sponsoren een succes met een recordopbrengst van 20.206 euro voor het goede doel, Stichting Leergeld en de sponsoren werden daarvoor bedankt, onder meer met een kunstbord, ontworpen door Dirk Wenselaar van Publicom en geproduceerd door Royal Goedewaagen.

  Leergeld

  Stichting Leergeld zorgt ervoor dat kinderen in onze regio die niet mee kunnen doen aan sport en sociale activiteiten, vanwege onvoldoende financiële middelen, toch deel kunnen nemen en niet aan de kant hoeven staan.
  De volgende editie van Poetry in Concert zal begin 2015 plaats vinden. Het is een initiatief van Rotaryclub Stadskanaal en Soroptimistclub De Veenkoloniën.

  Bron: http://www.kanaalstreek.nl/nieuws/29412/poetry-in-concert-zegt-dankjewel/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=poetry-in-concert-zegt-dankjewel#sthash.LDIbbwfI.dpuf

  Datum: |
  www.werkenbijsealteq.com