13 september 2022

Kennissessie NPAL (Noordelijke ProductiviteitsAlliantie)

Afgelopen juni ontving SealteQ de eerste Best Practice Award voor het meest innovatieve veiligheid verhogende idee in het Health & Safety Excellence cluster. We kregen deze award van de NPAL: Noordelijke ProductiviteitsAlliantie voor onze inzending: All in the game. Doel van All in the game is om het proces van onboarden en leren bij SealteQ aantrekkelijker te maken voor jongeren. Dit hebben we op een eigentijdse manier gedaan door een extra module toe te voegen aan onze bestaande personeelsapp. In deze module maken we onder andere gebruik van gamification elementen die medewerkers op een innovatieve manier kennis laten maken met onze organisatie en daarnaast het leren stimuleren. Bovendien zien we op deze manier snel wie het juiste potentieel heeft.

De jury bestempelde onze inzending als jaloersmakend. Een toepassing als deze zou elk bedrijf wel willen hebben was hun oordeel. Na afloop van de prijsuitreiking kregen we veel reacties van andere NPAL-deelnemers die graag meer wilden weten over onze best practice.

Deze best practice is ontstaan omdat we bij SealteQ houden van innovatie. Maar natuurlijk staan wij ervoor open om onze kennis en ervaringen met anderen te delen. Daarom hebben we alle belangstellenden uitgenodigd voor een kennissessie. Deze vond vanmiddag plaats op ons hoofdkantoor in Stadskanaal. In totaal waren er 23 gasten aanwezig. Martin van der Leest (CEO SealteQ Group) vertelde meer over SealteQ zelf en de projecten waar we aan werken. Gerthé Klaassens (directeur bedrijfsvoering) nam de aanwezigen vervolgens mee in de achtergrond en het ontwikkelproces waarna Melanie Hofmeijer (HR-coördinator) meer vertelde over de werking in de praktijk van alledag.

Benieuwd hoe wij u verder kunnen helpen met uw project?

© Copyright SealteQ 2024 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen