• Elastisch & waterdicht parkeerdaksysteem

 • Terug

  SealteQ West

 • SealteQ West
 • SealteQ West
 • SealteQ West
 • SealteQ West
 • SealteQ West

  SealteQ West is sinds de oprichting in 2011 een belangrijke schakel gebleken in de regionale verankering van de SealteQ Group in het westen van het land en met name de Randstad. Met levensduur verlengend onderhoud aan beton als hoofddiscipline in de civiel, infra en woning- en utiliteitsbouw zijn er de afgelopen jaren mooie projecten door SealteQ West opgeleverd. Een relatief jonge B.V. met een goed geolied team aan specialisten.

  Mogelijkheden en Specialismen

  SealteQ West is specialist in betonreparatie:

  Bent u geïnteresseerd in wat SealteQ West voor u kan betekenen? Als betonspecialist denken wij graag met u mee over de mogelijkheden om uw vraagstuk op te lossen.

  Vloerafwerkingen

  Een andere specialiteit van SealteQ is de applicatie van vloerafwerkingen. SealteQ West biedt een breed scala aan vloerafwerkingen voor o.a.:

  Staalconservering

  Vanuit onze vestiging in Pijnacker bieden wij geen directe staalwerkzaamheden aan, echter verbinden wij u graag met de juiste persoon binnen onze organisatie om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

  History SealteQ

  Tot de oprichting van Frans Nooren West te Pijnacker waren West Nederland en de Randstad moeilijk te bereiken voor de SealteQ Group. Met de oprichting van Frans Nooren West werd er een regionale verankering in de Randstad gerealiseerd waarbij deze markt kon worden benaderd. Een strategische keuze, aangezien er veel kansen lagen in de infra, woning- en utiliteitsbouw.

  Kwaliteit en duurzaamheid

  Met uiteenlopende opdrachtgevers zowel nationaal als internationaal is kwaliteit hét sleutelwoord in onze productie. Hiermee zijn onze opdrachtgevers ervan verzekerd dat hun opdrachten conform de onderstaande kwaliteitseisen worden uitgevoerd.

  • ISO 9001
  • ISO 14001
  • VCA Petrochemie – SealteQ Group
  • KOMO BRL 3201 procescertificaat

  Naast de procescontroles door onze interne kwaliteitsdienst worden wij bij het behouden en onderhouden van deze regelgeving zeer regelmatig gecontroleerd en geaudit door externe certificerende instellingen. Bij SealteQ gaan we een stap verder dan waartoe overheidsinstellingen en de wet ons verplichten. Een bewuste keuze, vanuit onze maatschappelijke verantwoordelijkheid, is onder meer het nastreven van een duurzame aanpak en duurzame alternatieven. Samen met onze opdrachtgevers zoeken naar een optimale balans tussen economische overwegingen (TCO: Total Cost of Ownership) en maatschappelijke belangen is een speerpunt in onze dienstverlening.

  Bezoekadres

  Coenecoop 212
  2741 PK Waddinxveen

  T: +31 (0) 182 – 71 68 68
  E: west@sealteq.com

  Meer informatie of interesse in onze diensten?