• Scheuroverbruggende gietvloer van Heek

 • Terug

  SealteQ MCB

 • SealteQ MCB
 • SealteQ MCB
 • SealteQ MCB

  Wanneer Noord en Zuid elkaar vinden, ontstaat er iets moois. MCB Conserveringen B.V. zocht al een tijd naar uitbreiding. De SealteQ Group uit Stadskanaal zocht naar een samenwerking die meer spreiding over het land zouden bieden. Een geslaagd gezamenlijk project zorgde uiteindelijk voor een partnerschap dat de wensen van beide bedrijven vervult. In het midden van het land kwam dit mooi tot uiting. MCB Conserveringen had het project Station Arnhem aangenomen en SealteQ heeft het werk op locatie als onderaannemer uitgevoerd. Het begin van de samenwerking MCB en SealteQ. In de shop Bergharen zijn de grote stalen delen voorbehandeld en in coating gezet. De eindlaag (anti-grafity aflak) is op de locatie Station Arnhem aangebracht door SealteQ.

  Mogelijkheden en Specialismen

  SealteQ MCB biedt u een breed scala aan oppervlaktebehandelingen voor zowel in onze spuit- en straalcabine als op locatie. Alle technieken worden door onze medewerkers volledig beheerst. De combinatie van ervaring en geavanceerd materieel zorgt voor uitstekende resultaten.

  Projecten en opdrachtgevers

  Door heel Nederland verrichten gespecialiseerde vakmensen van SealteQ MCB straal- en/of coatingwerkzaamheden aan bijvoorbeeld bruggen, sluizen, staalconstructies etc. Door middel van strakke planning, deskundig advies en een vakkundige aanpak garanderen wij een succesvol verloop van projecten die voldoen aan alle kwaliteit-, milieu- en veiligheidseisen!

  History SealteQ MCB

  MCB Conserveringen B.V. is voortgekomen uit Moors Constructie en Machinebouw te Bergharen: al sinds 1945 fabrikant en leverancier van hoogwaardige staalconstructies en machines. Gaandeweg groeide de oppervlaktebehandelingen van staal, gietijzer, RVS en thermisch verzinkt materiaal uit tot een bijzonder specialisme. Om dit specialisme verder te verbreden en te verdiepen, werd in 1996 besloten dit bedrijfsonderdeel te verzelfstandigen tot Moors Conserveringen Bergharen B.V. oftewel MCB Conserveringen B.V. MCB Conserveringen B.V. is een expert op het gebied van de meest uiteenlopende vormen van oppervlaktechnieken zowel in onze fabriek als op locatie. Onze coatings zorgen voor de optimale bescherming van uw staalconstructies, buizen, machines, containers, silo’s, hekwerken, etc.

  Kwaliteit en duurzaamheid

  Met uiteenlopende opdrachtgevers zowel nationaal als internationaal is kwaliteit hét sleutelwoord in onze productie. Hiermee zijn onze opdrachtgevers ervan verzekerd dat hun opdrachten conform de onderstaande kwaliteitseisen worden uitgevoerd. Sinds 2015 is de samenwerking met MCB Conserveringen BV en de SealteQ Group een feit!

  • ISO 9001
  • ISO 14001
  • VCA Petrochemie – SealteQ Group
  • KOMO BRL 3201 procescertificaat

  Naast de procescontroles door onze interne kwaliteitsdienst worden wij bij het behouden en onderhouden van deze regelgeving zeer regelmatig gecontroleerd en geaudit door externe certificerende instellingen. Bij SealteQ gaan we een stap verder dan waartoe overheidsinstellingen en de wet ons verplichten. Een bewuste keuze, vanuit onze maatschappelijke verantwoordelijkheid, is onder meer het nastreven van een duurzame aanpak en duurzame alternatieven. Samen met onze opdrachtgevers zoeken naar een optimale balans tussen economische overwegingen (TCO: Total Cost of Ownership) en maatschappelijke belangen is een speerpunt in onze dienstverlening.

  Bezoekadres

  Het Blok 3
  6617 KM Bergharen

  Postadres

  Het Blok 3
  6617 KM Bergharen

  T: +31 (0) 487 – 532 193
  M: info@mcbconserveringen.nl

  Meer informatie of interesse in onze diensten?