• Elastisch & waterdicht parkeerdaksysteem

 • Terug

  SealteQ en het beleid rondom het Corona-virus (COVID-19)

 • Op dit moment worden we allemaal geconfronteerd met het Corona-virus (COVID-19). Een ongekende situatie. Dit brengt onzekerheid met zich mee. SealteQ neemt de huidige situatie uiterst serieus en volgt de ontwikkeling van de uitbraak op de voet.

  Voor SealteQ is de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers, klanten en leveranciers heel belangrijk en dit willen we graag benadrukken.

  SealteQ volgt nauwkeurig de richtlijnen van het RIVM. De (regio)kantoren blijven toegankelijk, bevoorrading kan blijven plaatsvinden.

  Uiteraard hebben al onze SealteQ vestigingen, daar waar nodig, voorzorgsmaatregelen getroffen. Wij hebben de verantwoordelijkheid om u zo veilig mogelijk te kunnen blijven bedienen. Dit betekent dat de richtlijnen van het RIVM leidend zullen blijven. Dit betreft ook onze medewerkers die de projecten bezoeken. Project specifieke maatregelen zullen worden afgestemd met onze medewerkers en/of projectleider(s).

  Wij vragen u om begrip voor de genomen maatregelen in onze vestigingen, hierdoor kunnen wij u optimaal blijven bedienen. Wij zullen er alles aan doen om onze service het niveau te laten behouden dat u van ons gewend bent.

  Heeft u nog verdere vragen, neem dan contact op met uw vestiging of uw regulier contactpersoon.

  We wensen u in deze tijd veel kracht in alle gezondheid toe.

  Namens de directie

  M.C. van der Leest
  Algemeen directeur

  Datum: |
  www.werkenbijsealteq.com