• Conserveren hoofddraagconstructie CS Amsterdam

 • Terug

  Onderhoudswerkzaamheden aan de balkons van woonzorgcomplex De Zetter in Rotterdam afgerond

  betonrenovatie balkons

  SealteQ voerde de afgelopen periode betonrenovaties uit aan woonzorgcomplex De Zetter aan de Tattistraat in Rotterdam. De zeembalkons van zowel de voor- als de achterzijde van het zes verdiepingen tellende woonzorgcomplex zijn gerenoveerd. SealteQ Ivacon voerde de werkzaamheden uit in opdracht van Trendzet Bouw B.V. Inmiddels kunnen bewoners weer veilig van hun balkons genieten.   

  betonrenovatie balkons

  De werkzaamheden  

  Op deze opdracht voerde SealteQ een aantal verschillende zaken uit. Om te beginnen controleerden we, zoals we dat bij soortgelijke projecten altijd doen, het beton op scheuren en losse delen die zijn ontstaan door wapeningscorrosie. Vervolgens zijn de beschadigde platen gesaneerd tot op het beton. Roest op de vrijgekomen wapening is verwijderd en het beton is gerepareerd.   

  Omdat SealteQ bij de controle van de balkons ook staalonderdelen trof, conserveerden onze experts in staalconservering deze opnieuw. Een goede staalconservering voorkomt corrosie, doordat het staal wordt afgesloten van vocht en zuurstof. 

  Naast de renovatiewerkzaamheden aan het beton zijn de balkonvloeren, opstanden en schrobranden behandeld met het Triflex BAS systeem. Dit type vloeibare kunststof is uitermate geschikt om balkonvloeren te coaten. Het systeem is vrij dun en volgt hiermee de ondergrond. Het systeem is duurzaam, slijtvast en onderhoudsarm. 

  betonrenovatie balkons

  Meer informatie over betonrenovatie?  

  Wil je meer informatie over de aanpak van SealteQ wat betreft betonreparaties? Klik dan hier. Ben je nieuwsgierig naar welke soorten vloerbehandelingen SealteQ onder meer uitvoert? Meer informatie vind je hier. Liever bellen? We zijn voor vragen en informatie op werkdagen bereikbaar via 0599-696333. 

  www.werkenbijsealteq.com