• Conserveren hoofddraagconstructie CS Amsterdam

 • Terug

  Irenegarage in Enschede krijgt een upgrade

  Irenegarage

  SealteQ Noord renoveert de Irenegarage in Enschede. Het is de vierde parkeergarage die we in opdracht van de gemeente Enschede doen. De H.J. van Heek-, Stationsplein- en de Brouwerijgarage renoveerden we al eerder voor deze opdrachtgever.

  De parkeergarage krijgt een upgrade. We zetten onze ervaring, middelen en bewezen technieken daarvoor in. In de garage renoveren we het beton en brengen we nieuwe belijningen aan.

  Werkzaamheden Irenegarage: parkeerdek en hellingbanen

  De Irenegarage heeft 525 parkeerplaatsen en 3 parkeerlagen. We renoveren de vloer op de eerste verdieping. Ook brengen we dilatatieprofielen aan. Een dilitatieprofiel is van staal en rubber. We gebruiken deze profielen om beweging op te vangen in de vloer. Hiermee voorkomen we scheurvorming.

  De hellingbanen tussen de verschillende verdiepingen krijgen nieuwe kitvoegen. De vloer van de Irenegarage wordt eerst gestraald. Waar nodig repareren we de schades aan het beton.

  Irenegarage

  Voor de veiligheid leggen we een coatingsysteem aan waarin antislipkorrels zijn verwerkt. Hierdoor wordt de vloer niet glad in vochtige omstandigheden. Daarna voorzien we het coatingsysteem van nieuwe parkeervakken en belijning.

  Meer informatie over renovatie en onderhoud van parkeergarages?

  Neem dan op werkdagen telefonisch contact op via 0599-696333 of mail naar info@sealteq.com. Onze collega’s staan je graag te woord. 

  Irenegarage
  Entree Irenegarage
  www.werkenbijsealteq.com