23 juli 2021

Peter Westra start als directielid bij SealteQ Group

Met veel trots kondigen wij aan dat per 1 oktober a.s. Peter Westra bij SealteQ Group start als directielid. Daarnaast zal Peter mede-aandeelhouder worden.

Peter Westra is tot dit moment werkzaam als directeur Infra bij Koninklijke Oosterhof Holman. Wij werken al jaren intensief met hem samen in onze gezamenlijke ontwikkeling Quakeshield.

Peter over zijn komst naar SealteQ: ‘’De afgelopen 10 jaar heb ik met veel plezier voor Koninklijke Oosterhof Holman mogen werken. Samen hebben we vele mooie projecten en innovaties gerealiseerd. Dit is het moment voor mij om mijn onvervulde droom waar te maken. De samenwerking met SealteQ is al jaren bijzonder prettig. Het is een prachtig, solide bedrijf met veel kennis, kwaliteit en mooie projecten. SealteQ heeft nationaal een vooraanstaande positie verworven. Ik heb veel zin om met mijn expertise en ervaring bij te dragen aan de verdere groei en ontwikkeling van SealteQ. Ik ben blij met deze kans om het geambieerde ondernemerschap te verwezenlijken en heb veel zin in deze stap.’’

Benieuwd hoe wij u verder kunnen helpen met uw project?

© Copyright SealteQ 2024 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen