• Revitalisatie radiotelescoop Dwingeloo

 • Terug

  Missie

  Onze opdrachtgevers overtuigen met onze uitstekende, efficiënte en duurzame oplossingen voor alle onderhoudsvraagstukken ten aanzien van beton, staal en gevels en in de uitvoering daarvan willen excelleren is onze missie. De SealteQ Group wil dat onder meer doen door een nauwe samenwerking met alle betrokken partijen en door de inzet van betrouwbaar en deskundig personeel op een verzorgde en veilige wijze. Het ontzorgen en optreden als kennispartner voor onze opdrachtgevers is een vanzelfsprekendheid.

  De SealteQ Group is trots op haar naam en reputatie als enthousiast, gepassioneerd en technisch hoogstaand bedrijf. Die status continueren en uitbreiden binnen en buiten het bedrijf blijft onze doelstelling.

  De SealteQ Group wil zich in de markt onderscheiden door een hoge betrouwbaarheid, flexibiliteit en accuratesse. Het ten dienste van onze opdrachtgevers inzetten van onze kennis van zowel het onderhoud van het object als de voor onze opdrachtgevers van belang zijn de primaire processen is hierbij de basis omdat we op basis van onze ervaring rekening kunnen houden met de kerntaak van onze opdrachtgevers maakt dat deel uit van onze meerwaarde. Onderhoud aan objecten in de gezondheidszorg of de woningbouw vereist immers een andere aanpak dan onderhoud aan industriële of infrastructurele objecten. Onze specialisten worden juist daar ingezet waar onze opdrachtgever of de onderhoudsopgave dat van ons vraagt. Zij brengen de kennis en ervaring mee die de totale dienstverlening voor dat specifieke project op het gewenste niveau zal brengen.

  www.sealteq.nl/werken-bij-sealteq