• nl
  • en
  • de
 • Terug

  Anti graffity

  Graffity of graffiti wordt gezien als een maatschappelijk probleem. Naast de onderhoud technische problematiek die het met zich meebrengt (vaak zal meermalen reinigen schade veroorzaken aan de ondergrond) is er vaak ook sprake van verdergaande verloedering en waardevermindering van het vastgoed dit kan verholpen worden door Anti graffity.

  Anti graffity behandeling van uw vastgoed

  Anti graffity systemen bestaan in vele uitvoeringen die, afhankelijk van de ondergrond, de gewenste bescherming (permanent, semipermanent of tijdelijk) en de bijkomende object- en omgeving specifieke kenmerken, kunnen worden aangebracht. De wijze van aanbrengen en de daarbij toegepaste technieken zoals rollen en spuiten zijn daarnaast van belang voor een geslaagde en efficiënte applicatie. Omdat wij samenwerken met alle gerenommeerde leveranciers van deze, veelal op polyurethanen (pur) gebaseerde systemen, bent u bij SealteQ aan het juiste adres voor een goede anti graffity behandeling van uw vastgoed.

  www.sealteq.nl/werken-bij-sealteq

  We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk kunt gebruiken. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Lees meer over onze privacyverklaring

  Ik ga akkoordLees meer