• Revitalisatie radiotelescoop Dwingeloo

 • Terug

  Betonreparatie Nederland

  Betonreparatie Nederland

  Betonreparatie begint bij een goede analyse van de problematiek en loopt door in het meerjarenonderhoudscontract. Door de grote diversiteit van het werkgebied en de vele specialistische toepassingen is het een zeer kennisintensieve branche. Door SealteQ wordt veel geïnvesteerd in vakbekwaam personeel. Van de vele betononderhoudskundigen op HBO niveau binnen de SealteQ vestigingen tot onze hoog gekwalificeerde vak gediplomeerde mensen op de bouwplaats.

   

  Betonreparatie

  Geavanceerde technieken voor betonreparatie

  Omdat beton werkelijk overal is toegepast is het werkgebied van een betonreparatiebedrijf dan ook enorm groot en dynamisch. Van een woningbouw complex en parkeergarages tot de zware industrie en de weg en waterbouw constructies. Kortom betekent dit dat betonreparatie een zeer breed vakgebied is, met een diversiteit aan markten. Iedere markt heeft zo zijn eigen uitdagingen en mogelijkheden. De vakmensen van SealteQ zijn opgeleid in deze complexe materie om u van dienst te kunnen zijn met een hoogwaardige dienstverlening en een toegevoegde waarde als kennispartner.

  Kennis van de geavanceerde reparatietechnieken op het gebied van beton wordt voor de constructeur en architect van nu, mede door de veranderingen in de bouwwereld, alleen maar belangrijker. De term betonreparatie dekt daarbij feitelijk de lading niet. Het werkgebied van betonherstel en betonbescherming is veel omvangrijker dan veel mensen denken.

  Nogmaals: betonreparatie is een zeer breed vakgebied met een diversiteit aan markten. SealteQ richt zich op duurzame methodes om het milieu te sparen en een bijdrage te leveren aan de maatschappij. Hierbij heeft SealteQ een rol als begeleider van toekomstig vakmensen. Daarnaast draagt het monitoren en verbeteren van de eigen bedrijfsactiviteiten bij aan verduurzaming. Voor meer informatie omtrent dat onderwerp kunt u dit artikel raadplegen.

  Meer informatie over betonreparatie

  Voor alle mogelijkheden kunt u contact opnemen met één van onze vestigingen. Onze experts stellen de schade vast en komen in samenwerking met u tot de juiste aanpak. Kijk voor meer informatie over onze betonreparatie technieken op de pagina over betonherstel.

  www.sealteq.nl/werken-bij-sealteq

  We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk kunt gebruiken. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Lees meer over onze privacyverklaring

  Ik ga akkoordLees meer