• nl
  • fr
  • en
 • terug

  Staal en betonconservering op locatie

  Staal en betonconservering op locatie

  Industrieel en vastgoed coatingwerk op locatie

  Wij zijn gespecialiseerd in industrieel coatingwerk -staalconservering-, tevens levensduur verlengend coatingwerk in het vastgoed van beton/staal en steenondergronden. Alle voorbereidende werkzaamheden zoals bereikbaarheid, ondergrondvoorbehandeling en/of reparatie zijn disciplines die behoren tot onze kerncompetenties. SealteQ beschikt over alle kennis om te komen tot een juiste analyse van de uiteindelijke in te zetten beschermende coatingsystemen. Hierbij wordt als uitgangspunt rekening gehouden met de vraagspecificaties van de klant, beschikbare budgetten, Total Cost of Ownership (TCO), onderhoudsfrequenties en veiligheidseisen

  In die hoedanigheid hebben wij een flinke reputatie opgebouwd met grote en kleine projecten. Variërend van grote infra onderhoudsprojecten als de spuisluiscomplexen in de Afsluitdijk, de radiotelescoop in Dwingeloo, Gasunie locaties alsmede vastgoedbezittingen van Woningbouwcorporaties, Institutionele beleggers en Verenigingen van Eigenaren.

  Een strakke planning, deskundig advies en vakkundige aanpak garandeert een succesvol verloop van projecten met behoudt van technische integriteit.

  SealteQ behandelt en conserveert staal en/of coat beton met een groot levensduur verlengend aspect.