• nl
  • fr
  • en
  • de
 • terug

  Gevelrenovatie

  Gevelrenovatie

  Waarom voert u een gevelrenovatie uit?

  Er zijn meerdere redenen te bedenken om een gevelrenovatie uit te laten voeren. Metselwerk gevels vertonen soms ernstige gebreken, zoals slecht voegwerk, vochtdoorslag, scheuren of vorstschade. Ook de corrosie van spouwankers is een ernstige schadevorm met grote implicaties voor het gebouw en de omgeving. In dit soort gevallen is veelal een integrale renovatie de enige juiste oplossing.

  SealteQ zorgt ervoor dat het object/complex weer de uitstraling van vroeger krijgt, de functionele eigenschappen van de gevel hersteld worden en de veiligheid weer duurzaam gegarandeerd kan worden . Bij de gevelrenovatie verwijderen wij de oude voegen, reinigen we de gevel, verlijmen we of versterken we eventuele structurele scheuren (bijvoorbeeld t.g.v. aardbeving schade), brengen we opnieuw voegwerk aan en desgewenst hydrofoberen (waterafstotende behandeling) we het geheel. Ook de aandacht voor de dilataties en/of aansluitvoegen tussen de diverse bouwdelen mag niet aan de integrale aanpak ontbreken.

  Gevelrenovatie SealteQ

  Sealteq zorgt ervoor dat uw object/complex weer de uitstraling van vroeger krijgt!

  Tijdens verschillende grote projecten heeft de SealteQ group al bewezen een betrouwbare partner te zijn voor de uitvoering. Dit noemen we niet voor niks één van onze specialismen. De balkons en galerijen van de flats “Maarten Luther”en Mont Blanc” in Amstelveen hebben zo bijvoorbeeld een nieuw vloercoatingsysteem gekregen. Hierdoor kunnen de balkons en galerijen nog minimaal 25 jaar mee.

  Wat doen wij:

  • Vervangen van slecht voegwerk
  • Vochtdoorslag op gevels dmv hydrofoberen (waterafstotende behandeling)
  • Het verlijmen of versterken van scheuren in voegwerk en gevels
  • Reinigen van gevels (stralen, waterreiniging)

  Het belang van professionele gevelrenovatie

  Dit onderdeel van het gebouw moet weer en wind kunnen doorstaan, vooral in Nederland met alle regen en wind. Toch wordt de gevel vaak nauwelijks onderhouden. Dit kan onder meer schade en verkleuring aan de gevel opleveren wat invloed heeft op de uitstraling van uw pand en (bij schade) uw energierekening. Het is verstandig om dit voor te zijn en onnodige kosten te besparen. Hiervoor kunt u het beste een professionele partner met ruime ervaring in gevelrenovatie inschakelen. Zo weet u tenminste zeker dat uw gevel weer jaren mee kan!

  De specialisten van SealteQ beheersen alle technieken om uw gevelrenovatie tot een succes te maken.