• nl
  • fr
  • en
 • terug

  Asfaltonderhoud

  Asfaltonderhoud

  Verlenging levensduur asfalt, asfaltonderhoud 

  SealteQ kan asfaltonderhoud voor u verrichten om de levensduur van het asfalt te verlengen. Dit gebeurt door het repareren van asfalt en/of scheurvulling in asfalt.

  Daarnaast kunnen wij middels asfaltonderhoud zorg dragen voor de verbetering van waterdichtheid van het asfalt op bruggen en viaducten. Dit doen wij door het aanbrengen van waterdichte membranen en gietasfalt of flexibele kantopsluitingen bij groot onderhoud of nieuwbouw. Tevens kan SealteQ langsnaden, tussen trottoirbanden, en asfalt afvullen met rubberbitumen. Ook verzorgen wij het aanbrengen van onder andere slijtlagen, flexigoten en samilagen.

  Wij hebben een Breining bitumenketel beschikbaar voor de voegvullingen. En verzorgen ook andere voorzieningen zoals schijnvoegen. De schijnvoeg kan bijvoorbeeld dienst doen in situaties waarbij er sprake is van een overgang van verharding op een grondlichaam naar een verharding op een brugdek, duiker of tunnel. Omdat zettingen ter plaatse van dergelijke overgangen kunnen leiden tot ongecontroleerde scheurvorming in de verharding, wordt er veelal gekozen om de verharding ter plaatse van dergelijke overgangen in te zagen. Lees meer over de voegovergangen en hun werking. De zaagsnede wordt gevuld met hete, bitumineuze voegvulling.

  Zie hier een voorbeeld van een mooi asfaltonderhoud project van ons.